Friday, 1 July 2016

Makeup Vs Girls

makeup πŸ’‹

oky especially pompuan. makeup ni memang lumrah la kan bagi pompuan? dari lipstick sampai ke makeup spray.. so buat ape nak judge pommpuan yang suka makeup ni ? pompuan ni dia makeup banyak sebab tau . yang ain tahu sesetengah orang makeup ni sebab minat dia , sebab dia tak yakin dengan diri dia & untuk kecantikkan diri sendiri. so x salah la kan? pompuan dengan makeup mana boleh berpisah. even x makeup tapi dia akan rasa jugak minat nak tengok makeup. dari yang tak pandai makeup sampai la pro makeup. dari hanya kumpul lipstick saja sampai la boleh kumpul penuh satu meja. pompuan yang pakai purdah pun makeup la beb. come on. eyeliner tu dia akan pakai kay. so itu dikira dia bermakeup jugak. makeup ni bukan dkt seluruh muka je dia akan apply , dia takkan apply semua sekali. sesetengah orang akan rasa malas nak apply semua tapi lain la kalau makeup artis & u ada photoshoot itu memang la ko kena makeup beb. even pompuan malas macam mana sekalipun dia hanya akan apply compact powder & liptint shaja. tipu sangat kalau ko x apply benda asas cenggitu la. setakat nak keluar pergi kedai dekat rumah tu buat ape pakai makeup? nak pegi mane makcik makeup tebal berinci ? hahahaha gurau gurau. so nak pakai makeup ikut kesesuaian la ye gegurls semua. laki pun pandai makeup lebih dari pompuan la. siap buat toturial pulak kau πŸ˜‚ pompuan makeup nampak chantek bila laki makeup dia over lagi chantek dari pompuan. so laki yang ada dekat luar sana nuh , don't judge when your gf/wife start to apply makeup in our face beb. dia nak chantek sebab kau tu , cuz wht? sebab dia jealous bila dah ramai pompuan yg lagi chantek dari dia. so dia jugak akan takut laki dia ni cari lainπŸ˜‚ so thats why la pompuan nk makeup untuk diri sendiri & korang wahai laki. Ok lah ok lah bye 😘 sorry beletiaq mlm² ni . GeniteπŸ’‹.

No comments:

Post a Comment